phone 0476 82 61 50

Ja we zouden wel eens moeten bellen ...

Meer tijd, goesting en geld overhouden met mijn horeca-zaak?

Kan dat echt???

Ben je goed bezig en benieuwd naar dat extra piment dat er voor zorgt dat je zaak echt BOOM-t?

Loop je tegen iets aan en wil je er eens met een buitenstaander over spreken?

Heb je super medewerkers maar vergeten ze soms te doen wat je vraagt?

Ben je al die cijfers moegezien omdat je er schrik van hebt of omdat je gewoon niet juist weet hoe je ze moet interpreteren?

Of wil je je job gewoon simpeler en leuker maken?

Je ziet: redenen genoeg om even je gegevens na te laten zodat ik je kan contacteren.

Geen verplichtingen, enkel een constructieve babbel!

Tot binnenkort.

Pieter


PS: ik zal je dan ook vertellen waar die naam "COMREZA" vandaan komt ....

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x