H.O.E.

Mijn grootste plezier haal ik er uit om processen te analyseren en in kaart te brengen. Maar dat alleen volstaat niet.
Mijn ervaringen in Sales en People Management zorgen er voor dat na die analyse de zaken ook gebeuren en een volwaardige opvolging krijgen.


Bovendien stel ik je graag voor aan mijn netwerk waar niet enkel leveranciers en producenten, maar ook marketing-, HACCP - en andere specialisten inzitten.

Comreza is je klankbord van begin tot eind.

Lees meer
Comreza

Menukaart

10% meer marge door menu-engineering. Of hoe een juiste foodcost-berekening samen met verkoopsstatistieken en psychologie er voor zorgen dat je die extra euro's verdient waar je recht op hebt.

Lees meer
Comreza

Meer klanten

Hier richten we ons op je concept: is dit wat mijn (potentiƫle) klanten zoeken? Eens dit duidelijk is kijken we hoe sociale media, marketing, sponsoring,... je kunnen helpen om top-of-mind te blijven of te worden. Hoe staat het trouwens met je klantentevredenheid? Want zij zijn je eerste ambassadeurs!

Lees meer
Comreza

Personeel

Door interviews te houden, job descriptions en een klaar organigram op te maken, zorgen we dat iedereen binnen de organisatie doet wat van hen verwacht wordt. Ook SMART-objectieven zorgen voor een efficiƫntie-verhoging.

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x