KLANTEN
Waarom moet je beroep doen op een adviseur of consultant voor je brasserie, restaurant, of café? Lees hier wat onze klanten er over zeggen:
format_quote
No nonsense, in your face, to the point. Meten is weten. Liever winst in de pot dan er rond te draaien
Hans Meus (Gempemolen)
format_quote
Men zegt dat een goede boekhouder zich zelf terug betaalt, dit is bij Comreza zeker ook het geval en een aanrader voor elke horeca ondernemer die met zijn bedrijf bezig is!! Van harte bedankt voor de vele tools, tips, en tricks Pieter Geens
Denis (Hooghuis Hasselt)
format_quote
Eindelijk zijn onze recepten opgelijst en in kaart gebracht. Dit zorgt voor efficiënter werken in de keuken en de zaal, maar vooral voor meer winst
Alain Fayt (Restobières BXL)
format_quote
Comreza heeft ook onze ogen geopend,vanaf morgen een nieuwe aanpak in onze zaak.Zijn directe aanpak komt soms choquerend over maar telkens heeft hij een punt dat hij blijft verdedigen!
Alain Verfaille ('t Voorhof Vilvoorde)
format_quote
De samenwerking met Comreza verplicht me structuur in mijn bedrijf te brengen en beslissingen te nemen. De marges volgen dan vanzelf.
Gregory Maurissen (L'écuyer BXL)
format_quote
Pieter geeft heel nuttig en professioneel advies. Dikke aanrader voor iedereen uit de HoReCa die vooruitgang wil boeken!
Kevin Van den Broeck
format_quote