Opleidingen

Dankzij onze continue drang tot verbetering van onze opleidingstrajecten kan je waarschijnlijk beroep doen op steun van de Vlaamse overheid.
Ontdek meer hier.

Food & Beverage

Beveragecost

Welke drankenprijs moet ik in mijn zaak hanteren?

info Meer info

  • wat kost een item ?
  • leveranciers vergelijken
  • hoeveel verlies heb ik ?
  • mijn concurrent vraag maar €..., wat nu?

Bedoeling is echt zicht te hebben op je drankenkaart en de producten te verkopen waar je geld aan verdient 

close

Recepten

Heb jij al eens gedacht hoe en welke gerechten invloed kunnen hebben op je marge?

info Meer info

In deze opleiding leer je:

  • je menukaart vertalen naar de correcte recepten
  • uit welke ingrediënten kan een recept bestaan? (ingrediënten - halfgerechten)
  • is het wel interessant om iets zelf te maken? het verband tussen arbeidskost en recepten
  • hoe je het verlies kan beperken

Deze opleiding is praktijk gericht waarbij je geniet van onze tool: "rekenblad".

close

Foodcost

Leer de juiste kneepjes van het vak om met prijszetting en menu-engineering de omzet te verhogen!

info Meer info

In deze opleiding leer je de correcte prijszetting te bepalen, de juiste theorie toe te passen, de beste leveranciers te selecteren en hoe we kunnen omrekenen.

Hier leg je de basis voor een correcte toepassing van menu-engineering!

close

Brouwerijcontracten

De ideale opleiding om (volgende keer) een evenwichtig contract te tekenen

info Meer info

Met deze 1-1 opleiding leen je als ware al de cont(r)acten van Comreza en plaatsen we deze naast die van jou!

  •  Hoe zit de relatie eigenaar - bierhandel - brouwerij - huurder?
  • Zijn er 2 of meer partijen?
  • Ben je vrij of verplicht te werken met partijen?
  • Welke soorten prestaties wordt er verwacht?
  • Concrete aandachtspunten en uitzonderingen

Heb je nog geen zicht welke contacten en contracten er nodig zijn voor jouw startende onderneming? Geen probleem, deze 1-1 opleiding is zeer flexibel ontworpen om iedereen de juiste handvaten.

close

Personeelsopleidingen

Personeelsbeleid in de Horeca

Een sterk team zorgt voor jouw winstgevende onderneming.

info Meer info

In deze opleiding leer je als zaakvoerder:

  • De kost van een medewerker vs. de omzetten die je moet halen
  • De ideale organisatie samenstellen
  • Een goede functieomschrijving zorgt voor de juiste werving
  • Evalueren en bijsturen zorgt voor een functioneel en blijvend team
  • Ontslag, nooit fijn om te doen maar is in sommige gevallen effectief nodig

Met deze opleiding leer je meteen de kneepjes op vlak van personeelszaken en weet je dus ook welke stappen je moet ondernemen.

close

Marketing & Communicatie

Menu-engineering

Menu watte? Met enkele simpele elementen jouw menukaart als meest winstmakende tool van je bedrijf maken!

info Meer info

In deze opleiding komen volgende punten aan bod:

  • Ken je marges
  • Cijfers na de komma tellen mee ( in de wet van de grote getallen)
  • Hoe komt dat de lay-out doet verkopen ?
  • De weg naar 10% meer marge! (als je nooit aan menuengineering deed)

Interesse in menu-engineering?

close

Strategie

Waar sta je met je horeca onderneming en waar wil je naar toe?

info Meer info

Wat is je visie en missie? Waar sta je op dit moment in je onderneming en welke doelen heb je voor ogen?
Zijn deze doelen wel haalbaar en hoe kan je er nu voor zorgen dat deze gerealiseerd worden?

Boek nu een opleiding en ontdek hoe de toekomst van jouw onderneming eruit kan zien, welke waarden jou sterker kunnen maken en zeer belangrijk welke haalbare doelen je kan realiseren!

close
  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x