Missie en Visie

Comreza biedt een frisse kijk, met een bekwaam team dat gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring heeft in de horecasector én het bedrijfsleven. We zoeken samen naar de pijnpunten van jouw onderneming en bieden hierbij de juiste oplossingen aan.

Missie

Comreza streeft voor de beste adviezen en uitvoeringen die ondernemers en hun medewerkers helpen de organisatie rendabel te maken. Met onze diensten willen we voor eerlijke prijszettingen zorgen, de betrokkenheid van (potentiële) klanten en medewerkers verhogen en willen we de juiste tools en middelen voorzien om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen die uiteindelijk voor financiële besparingen zorgen en een verhoging van de omzetten.

Visie

We willen (startende) zaakvoerders helpen hun onderneming efficiënt en rendabel uit te baten door samen te werken aan de volgende bulletpoints:

  • de juiste tools en middelen creëren en aanbieden die helpen bij elk aspect van het ondernemen (zowel op intern als extern vlak)
  • zorgen dat de verkoop en aankoop van producten en/of diensten aan de juiste prijs gebeuren
  • het rendement in kaart brengen en zorgen voor oplossingen om een standvastige en rendabele organisatie te creëren
  • een sterke employer branding creëren dat voor een blijvend en tevreden team zorgt
  • de klanten omvormen tot echte ambassadeurs van jouw organisatie door hen de juiste service, prijs, producten en loyaliteit te geven

Sterke ondernemers omringen zich met sterke mensen.

Ik -Pieter Geens, zaakvoerder- geloof er rotsvast in dat ondernemen geen solo-activiteit is, sterke ondernemers omringen zich met sterke mensen. Daarom stel ik steeds met plezier mijn uitgebreid netwerk ter beschikking, daardoor kan je als zaakvoerder jezelf concentreren op wat je graag doet en goed kan!


De winstzoeker voor de horecaondernemer

Pieter Geens
Zaakvoerder

Passie is niet voldoende om jouw onderneming vol te houden!
Met +20 jaar ervaring als consultant en manager heb ik in mijn professionele carrière en daarbuiten meer dan 1000 horecazaken bezocht en gesproken met diverse horeca ondernemers.

Het start allemaal met passie, maar helaas volstaat dit niet om je onderneming vol te houden, het verhaal van de cijfers moet ook kloppen en hier wil ik graag mijn steentje bijdragen.

Ben jij klaar voor verandering en groei? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Ontdek onze diensten:

Bij Comreza werken we volgens één principe(KOE-principe), Lees er alles over via: Kosten verlagen - Omzet verhogen - Efficiëntie verbeteren


No nonsense, in your face, to the point. Meten is weten. Liever winst in de pot dan er rond te draaien
Hans Meus (Gempemolen)

Ontdek hier wat andere klanten over ons zeggen!

Missie en Visie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x