W.I.E.

PIETER GEENS

OPENHARTIG • CONSTRUCTIEF • DOORZETTER 

15 jaar ervaring als consultant en manager in de drankensector geven mij de munitie om jouw KMO samen met jou naar de top te begeleiden. 

We weten allemaal dat we KLANTGERICHT, EFFICIËNT en WINSTGEVEND moeten zijn, maar misschien sta je klaar aan de startlijn, boordevol energie en hoop je stiekem op een duwtje in de rug... of ben je onderweg even het noorden kwijt, zie je door de bomen het bos niet meer? 

Privé

Mijn echtgenote, onze drie kinderen en ik houden van gezellig samenzijn en daar hoort natuurlijk lekker en gezond eten bij met verse groenten uit de eigen tuin.

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde geest in een gezond lichaam huist en daarom staat sport voor mij centraal; met lopen en fietsen verbrand ik niet alleen calorieën, ik heb ook de tijd om ongestoord strategieën en oplossingen te overdenken.

Loopbaan

Na mijn opleiding wiskunde-wetenschappen in Brussel trok ik naar Leuven om te studeren. Daar aangekomen, bleek dat ik meer oog had voor het bruisende studentenleven en de plaatselijke horeca dan voor de boeken....

Gedurende een tiental jaren heb ik in de horeca in verschillende rollen ontzettend veel kunnen leren.

Bij Horeca Logistic Services had ik nadien de mogelijkheid om de sector te leren kennen vanuit het perspectief van de leverancier; eerst als business consultant daarna als verantwoordelijke voor de sector collectiviteiten en groeperingen en tot slot als salesmanager.

Samen met mijn team was ik verantwoordelijk voor een 1000-tal klanten. Mijn takenpakket bestond uit de directe onderhandeling met onze klanten en het begeleiden en coachen van mijn team. Verder was ik ook enorm geboeid door de digitalisering waarbij de ontwikkeling en implementatie van Salesforce binnen HLS misschien wel de grootste uitdaging was.

In 2009 behaalde ik het diploma bedrijfsmanagement aan de EHSAL-management-school en kon ik mijn ervaring uit de praktijk nu met de theoretische kennis versterken.  

Veel kennis en ervaring later, is Comreza jouw betrouwbare partner in de horeca.

Is je nieuwsgierigheid nog niet geblust? Je kan ook altijd een kijkje nemen op mijn LinkedIn-profiel waar je waarschijnlijk wel wat oude bekenden tegenkomt. 


W.I.E.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x