Missie & Visie

MISSIE & VISIE

Waarom we doen wat we doen

"Samen met gemotiveerde horeca-ondernemers zorgen wij ervoor dat jouw klanten met plezier de correcte prijs betalen voor het product en de service die jij aanbiedt. 

Maar ook zorgen we ervoor dat ze graag terugkomen en natuurlijk ook dat ze het verder vertellen !"

In mijn professionele carière en daarbuiten heb ik meer dan 1000 horecazaken bezocht. De uren en dagen die ik met horeca-onderemers sprak zijn niet bij te houden! En al die kennis die zij met mij deelden wil ik teruggeven aan de horecasector.

De mooiste voorbeelden van hoe het moet heb ik gezien maar helaas ook veel voorbeelden van hoe het niet moet.


Maar één ding kwam steeds terug: het startte met passie.

Helaas volstaat passie niet om je horecazaak te blijven volhouden!

Niet bij u als zaakvoeder en niet bij je medewerkers.

Ook het verhaal en de cijfers moeten kloppen. En daar wil ik een steentje toe bijdragen.


Ik zie het als onze taak om samen met jou:
  • je klanten zich bewust te laten worden van de meerwaarde van jouw product en service

  • je te doen geloven in wat je aanbiedt

  • jouw team dezelfde taal te laten spreken en dat ook uit te stralen

  • je klant in het middelpunt van je bedrijf te zetten

  • je klant een actieve ambassadeur van je bedrijf te laten worden

  • je een duidelijk zicht te geven op je echte rendement

Maar we gaan verder dan dat. Ik geloof er rotsvast is dat ondernemen geen solo-activiteit is. Sterke ondernemers omringen zich met sterke mensen. We kunnen alles immers niet zelf.

Daarom stel ik met plezier mijn uitgebreide netwerk ter beschikking van mijn klanten. Daardoor kan jij je concentreren op wat je graag doet en goed kan!

Kortom we gaan op zoek naar die extra's die er voor zorgen dat je met plezier een rendabele zaak kan runnen.

We doen dit door:

  • een analyse van je zaak te doen
  • je extra vaardigheden bij te brengen
  • een eerlijk klankbord te zijn
  • en je bij te staan met raad en daad.

Comreza biedt jou de frisse kijk van een buitenstaander met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca-sector én het bedrijfsleven.

Missie & Visie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x